Andreea Leonte

Asociat Junior

”Aruncă-te exact atunci când îți este cel mai teamă să sari. Altfel ajungi să stai toată viața în același loc”.

Ghidată de o puternică dorință de învățare permanentă și deschisă provocărilor și necunoscutului, Andreea Leonte a ales să profeseze cu precădere dreptul civil considerând că, dat fiind complexitatea domeniului și aplicabilitatea acestuia în viața de zi cu zi, aceasta este modalitatea perfectă de a contribui într-o oarecare măsură la bunul mers al societății.

Deși o deranjează birocrația legislativă și formalitățile excesive care încetinesc și îngreunează ritmul unei spețe, Andreea este pasionată de profesia pe care o are, despre care spune că nu are cum să se plictisească deoarece fiecare proiect este o provocare la care trebuie să găsească soluția corectă în hățișul modificărilor legislative din România.

În relația cu clienții, Andreea consideră că primul și cel mai important pas este înțelegerea situației juridice din punctul acestora de vedere. ”Nu doar îi reprezentăm, ci suntem efectiv clienții noștri”, spune Andreea, care prin abordarea empatică reușește să găsească întotdeauna cele mai potrivite soluții pentru aceștia.

Limbi vorbite: Română, Engleză, Germană

E: andreea.leonte@msil.ro

  • Drept civil
  • Drept comercial
  • Drept contravențional
  • Real estate
  • Urbanism
logo